Faroe Maritime Group er et privatejet selskab, der blev etableret i 1984 som skibsmægler og maritime konsulentfirma.

Siden etablering i 1984 har aktiviteten været mange og varierende med tiden og i 2011 valgt man at dele aktiviteter i 3 datterselskaber.

Faroe Maritime Group Ltd. er et færøsk stiftet selskab, der er ejet af Sámal Jákup Joensen og Pauli Joensen.

Faroe Maritime Group Ltd er stiftet på Færøerne, men med hovedadresse på Sundsvegur 11 i Torshavn, Færøerne og dermed underlagt færøernes lovgivning og færøsk selskabsskat. Faroe Maritime Group Ltd kerneforretningsområde er at virke som holdingselskab.


Faroe Maritime Management Ltd, er et færøsk stiftet selskab, der er et 100% ejet datterselskab af Faroe Maritime Group Ltd.

Faroe Maritime Management Ltd’s primære aktiviteter er skibs-forvaltning, besætnings ledelse og teknisk ledelse samt at yde administrative tjenester til andre virksomheder, der har fartøjerne under Færøsk flag og eller maritime aktiver registreret på Færøerne.

Faroe Maritime Services Ltd er et færøsk stiftet selskab, det er 100% ejet datterselskab af Faroe Maritime Group Ltd.

Faroe Maritime Services Ltd primære aktiviteter og tjenester er at virke som skibsmæglere, maritime konsulenter. rekruttering, udlejning og levering af maritimt personale. erhvervs og personlige HR-tjenester. skibsagenter i all færøske havne samt at løse stevedoring opgaver.

Faroe Maritime Invest Ltd er et færøsk stiftet selskab, dette er et 100% ejet datterselskab af Faroe Maritime Group Ltd.

Faroe Maritime Invest Ltd, primære aktiviteter og tjenester er at udarbejde investeringsprojekter både lokalt og udenlands inden for det maritime- og fiskeri-erhverv.

Faroe Maritime Invest Ltd ejer også dele i fælles investeringsprojekter sammen med andre virksomheder, investeringsfonde og enkeltpersoner.