Er du på udkig efter en ny fast ansættelse eller midlertidig kontrakt i den maritime branche, er du velkommen til at kontakte Faroe Maritime Services for at diskutere, hvilke ledige stillinger der passer dig.

Faroe Maritime Services tiltrækker mange spændende stillinger, hvoraf en kan være af din interesse!

Vi har også side som vi kaldes (KANDIDATER). Her publicerar vi maritime kandidater, som er parat til at rejse på kort varsel, Kandidaterne skal være indstillet på at de kan komme på korttids og eller lang tid kontrakter som afløsere.

Denne service bruges af flere og flere rederier og maritime virksomheder. Vores kunder finder denne service som en af de bedste måder og mest hjælpsomme måde for dem at få kvalificerede kandidater til omgående tiltrædelse.

Hvis du overvejer og ønsker at vi skal oprette dig en profil på denne side (KANDIDATER), så skal du udfylde de tre nedenfor stående dokumenter følgende dokumenter og sende dem til vores mail fms@fms.fo

CV FMS , Seafarer’s qualifications & Privacy Policy

Udfyld venligst nedenstående formular for at sende dit eget CV, CV FMS , Seafarer’s qualifications & Privacy Policy


    Når du har sendt dit CV, bedes du ringe til vores kontor på +298 610000, og hvis vi finder dine kvalifikationer passende, så arrangerer vi et møde med dig enten på vores kontor og eller over skype.

    Før mødet måde du have udfylde disse dokumenter CV FMS , Seafarer’s qualifications og Privacy Policy og have send dem til os til gennemgang.

    Vi ser frem til at høre fra dig.