Siden 1984 har vi ydet vores kunder med værdifulde konsulent tjenester både lokalt og globalt.

I dag er team på Faroe Maritime Services Ltd bestående af erfarne skibsmægler, kommercielle, nautiske og tekniske konsulenter, som alle har specialiseret sig inden for den maritime industrier.

Faroe Maritime Services Ltd har også specialiseret sig i at levere kvalificeret og erfaren maritimt personale, projektledelse samt komplette projektløsninger til førende lokale og internationale maritime virksomheder.

Faroe Maritime Services er MLC 2006 godkendt som Seafarer Manning Office, og vi tilbyder maritime services, som alle er anerkendt af kvalitetsstyrings standarderne ISO 9001.

Faroe Maritime Services råder over faglig arbejdskraft både i land og til søs, der arbejder efter internationalt anerkendte kvalitetsstyrings standarder.

Vi tror på, at vores kombination af traditionelle maritime- og fiskeri-færdigheder kombineret med professionelle kontorstandarder gør Faroe Maritime Services til et førsteklasses valg til at udføre maritime ydelser.

Faroe Maritime Services tilbyder et omfattende udvalg af tjenester til redere og maritime virksomheder rund hele verden.